Dit is DE Manier om Honderden Euro's te Besparen op Exclusieve Sneakers!

Dit is DE Manier om Honderden Euro's te Besparen op Exclusieve Sneakers!

Betaal jij €300-500,- voor een paar exclusieve sneakers? Dan vind je hier de manier om honderden euro’s per sneaker te besparen, en ja de sneakers zijn authentiek ;). Voor vele is het nog onbekend, maar het kopen van sneakers, die al een aantal stappen hebben gezet, kan je bakken met geld schelen. Zo besparen sneakerliefhebbers die deze gebruikte exclusieve sneakers kopen honderden euro’s. ‘Soms betalen klanten slechts de helft van de marktwaarde van een nieuwe sneaker. Dit zijn sneakers die al een eerdere eigenaar hebben gekend, maar klaar zijn voor een nieuwe stap. De sneakers zijn vaak nog in uitstekende conditie en maar een x aantal keer gebruikt.’ (Teun Kersten, eigenaar Sneakersten)

 

Sneakers, een Dure Hobby

De echte sneakerliefhebbers weten het wel. Het kopen van nieuwe exclusieve sneakers is een dure hobby. Voor een exclusieve sneaker betaal je al snel €300 en dit bedrag kan zelfs oplopen tot €2000. Travis Scotts, Jordans, Yeezys en unieke samenwerkingen tussen grote merken gaan voor grote bedragen over de toonbank. Door de enorme vraag naar de sneakers in combinatie met de beperkte voorraad stijgen deze sneakers enorm in waarde. Travis Scotts verkopen op marktplaatsen voor 10x de oorspronkelijke prijs. Om deze hobby te onderhouden, moet je dus flink wat geld meenemen. Of kan het ook anders?

 

Secondhand Sneakers; de Oplossing?

Gelukkig is er een manier om diezelfde sneakers, voor honderden euro’s goedkoper, aan je voeten te krijgen. Heb je er ooit over nagedacht om gebruikte sneakers te kopen? Het klinkt misschien gek, maar dit idee zou je flink geld kunnen besparen. Naast dat het bespaart in de portemonnee, scheelt het ook enorm voor de natuur. Een sneaker krijgt dankzij deze bewuste kopers een tweede leven.

 ‘Het kopen van tweedehands exclusieve sneakers is op dit moment enorm populair. Ik heb nog geen enkele sneakerliefhebber gesproken die nu nog anders zou willen. Geloof mij, ik heb best veel sneakerfreaks gesproken. Haha. De sneakers die ik aanbied zijn enkele keren gedragen en zien er nog uit als nieuw. Toch is dit kleine verschil in conditie een enorm verschil in prijs. De aankoop van secondhand sneakers bespaart klanten €100-€400 per sneaker.’ (Teun Kersten)

 

GOT’EM, Hier kun je ze Kopen.

Na dit artikel vraag je je wellicht af waar je deze stap kunt zetten. De sneakerbranche is een markt met veel nepartikelen. Een betrouwbare plek zoeken om je schoenen te kopen kan dan ook voor vele een uitdaging zijn. Sneakersten biedt hier de oplossing voor. Exclusieve tweedehands sneakers voor de scherpste prijzen, in combinatie met persoonlijk contact en snelle levertijden. Neem een kijkje op de secondhand pagina, waar maandelijks een nieuw voorraad wordt toegevoegd. Bespaar geld, koop pre-loved.

Terug naar blog