Oprichting van Sneakersten

Teun Kersten

Ik ben Teun Kersten, 18 jaar en al jaren lang 'sneakerhead'. In 2019 begon ik met mijn hobby: het verzamelen en verkopen van exclusieve sneakers. Dit heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt tot Sneakersten. De naam Sneakersten is een samenstelling van Sneakers en mijn achternaam 'Kersten'. Je spreekt het uit als Snea-Kersten.

Ontstaan uit een eigen gemis

Waar Sneakersten voor staat

Toen ik zelf geïnteresseerd raakte in sneakers, viel mij al snel wat op: de sneakers die ik wilde waren nergens te krijgen.

Er waren een aantal grote platformen waar dit wel kon, maar hier had ik last van lange levertijden en een klantenservice die niet te bereiken was. Naar mijn idee zou dit veel beter moeten kunnen.

Sneakersten helpt sneakerliefhebbers met het bemachtigen van exclusieve en authentieke sneakers door middel van persoonlijk contact en snelle levertijden.

Een plan voor de toekomst

Ambities

Mijn doel met Sneakersten is om zoveel mogelijk sneakerliefhebbers te voorzien van exclusieve sneakers. Door middel van de secondhand sneakers hoop ik de sneakerliefhebbers de komende jaren een bewustere keuze te laten maken.

Boven alles wil ik dit doen door in nauw contact te blijven met mijn klanten, omdat ik dit veruit het leukst vind!

Bekijk de secondhand sneakers

Persoonlijk en direct contact

Bij vragen of onduidelijkheden help ik je graag persoonlijk verder! Stuur mij via onderstaande opties een direct bericht. Tussen 8:00 en 21:00 probeer ik binnen een uur te reageren.

Contact formulier